Verilerini silme
Son güncelleme: 13 Ekim 2026
Dashdy'de tuttuğumuz verilerinin tamamını ya da bir kısmını istediğin zaman sildirebilirsin. Silme işlemi talebinden sonra en geç 30 gün içinde tamamlanır ve sana e-postayla bildirilir.
Bütün hesabını ve verilerini silmek için
- Hesabına kayıtlı e-posta adresinden destek@dashdy.com adresine "Veri silme talebi" konulu bir e-posta gönder.
- Hesabın, markaların, bağlı reklam hesabı ve mağaza verilerin, erişim anahtarların kalıcı olarak silinir.
Sadece Facebook / Meta bağlantısını kaldırmak için
- Facebook'ta Ayarlar ve gizlilik → Ayarlar → Uygulamalar ve internet siteleri (iş hesapları için İşletme Entegrasyonları) bölümünü aç.
- Dashdy uygulamasını bul ve Kaldır'a bas.
- Bağlantı kaldırıldığında Meta'dan aldığımız veriler 30 gün içinde silinir. Ayrıca yukarıdaki e-posta adresinden de talepte bulunabilirsin.
Google bağlantısını kaldırmak için
- Google Hesabı → Güvenlik → Üçüncü taraf erişimi sayfasından Dashdy'nin erişimini kaldır.
- Google'dan aldığımız veriler 30 gün içinde silinir.
Neler silinmez
Yasal olarak saklamakla yükümlü olduğumuz kayıtlar (ör. fatura bilgileri) ilgili mevzuatın öngördüğü süre boyunca saklanır, sonra silinir.